Anonim

Dragon Ball Z Kakarot Mysterious Youth! Super Saiyan Trunks Vs Mecha Frieza a Super Saiyan Goku

Sleduji speciální film „Super Dragon Ball Heroes“ a má velikost anime anime Dragon Ball Super Heroes, ale má 2 postavy, které se v anime neobjevují, boj mezi Gogetou a Vegitem (myslím, že se to nehodí) vůbec v anime) a formát podobný videohře, po jednom boji „KO!“ objeví se znaménko. Je Super Dragon Ball Heroes speciální součástí anime Super Dragon Ball Heroes?

Super Dragon Ball Heroes je anime vytvořené fanoušky s velkou popularitou a ve fanouškovské animaci se může stát cokoli. Ačkoli datum vydání Dragon Ball Super 2 ještě není známo, ale pokud si můžete přečíst manga, pokud jste nadšení pro to. Aktuální oblouk, pokud se v této manze děje Goku UI vs Moro.

3
  • hmmm, není to vyrobeno ventilátorem, je vyrobeno Toei.
  • Vlastně to není úplně fan-made, je to jako reklamní anime série. Je to jako série hry Dragon Ball GT. Až přijde nová sezóna, nebude existovat žádné spojení b / w dračí koule super 2 a super dračí koule hrdinové. Ale jo, je to zábava sledovat Super Dragon Ball Heroes.
  • Ahoj, jen pro informaci, vždy můžeš upravit svůj vlastní příspěvek, abys ho vylepšil nebo opravil nesprávné informace :) Nemyslím si, že je vytvořen fanouškem, protože je oficiální (pravděpodobně ne kanonický, ale přesto licencovaný).