Anonim

Midwest Bearfest 2020

Připadá mi příklad bezpečnostních pásů vedených Yoko Kanno. Celý soundtrack Cowboy Bebop složili a provedli jimi.
Když se podíváme na jejich diskografii, jejich alba jsou všechna z franšízy Cowboy Bebop, kromě jejich živého DVD. Nejsem si však jistý, zda byly vytvořeny pro tento účel, nebo zda se k sobě perfektně hodí.

Existují nějaké kapely, které se věnují specificky komponování a hraní pro anime? Nebo to může být vytvořeno speciálně pro určitou sérii / franšízu?

1
  • Vím, že jsem Sound, ale je to hudební vydavatelství, ne kapela, a začalo to od karaoke hudebního světa, poté představení Visual Novel, později anime a zahájení a zakončení, mezi kterými byli umělci Lia a KOTOKO. Trochu jiná otázka by však mohla tento svět prohloubit.

Ano.

Ačkoli ve skutečnosti nejsou skutečnou a aktivní kapelou v Japonsku, ale Houkagou Tea Time (HTT) (skládající hlasové herečky postav K-On!) Byly vytvořeny pro samotný účel anime. Toyosaki Aki (Hirasawa Yui), Kotobuki Minako (Kotobuki Tsumugi), Hikasa Yoko (Akiyama Mio), Satomi Sato (Tainaka Ritsu) a Taketatsu Ayana (Nakano Azusa) ve skutečnosti hráli (zpívali při hraní příslušných nástrojů své postavy) některé z K-On OST naživo během dvou z jejich živých koncertů, Pojďme a pojď se mnou. Hlasové herečky se naučily hrát na nástrojích svých postav pro živý koncert, takže si myslím, že HTT bylo vytvořeno speciálně pro věnování anime K-On !.