Anonim

10krát darebáci Dragon Ball vyhráli bitvy a 5krát byli zničeni

V animaci Dragon Ball Heroes jsou Goku, Trunks, Vegeta a Cooler viděni bojovat se saiyanem, který bude v novém anime Dragon Ball Heroes zloduchem. Je Cooler „dobrý chlap“ v Dragon Ball Heroes?

1
  • Je to možné, ale nebudeme si jisti, dokud to nevyjde. Je docela pravděpodobné, že bude Frieza pokračovat v turnaji, protože Cooler je mu velmi podobný a má stejnou transformaci. Také nemá rád saiyany, což by mohl být důvod, proč se zapojil do boje.

Odpověď na vaši otázku by byla velmi pravděpodobně a Ne. Cooler je protivník a je to postava, která chce vymýtit Saiyany stejně jako Freiza. Neexistuje absolutně žádný důvod, aby se otočil "Dobrý", jak by to naznačovalo, Cooler by byl ochoten bojovat s Friezou, aby ochránil Goku a zbytek Saiyanů, což nedává smysl. Cooler Friezu určitě nenávidí a zničil by ho, kdyby měl příležitost. Dalo by se to přirovnat ke vztahu mezi Early Vegeta a Goku, kde by Vegeta Goku sám zničil, kdyby mohl, ale nemuseli byste ho nutně vidět připojit se k úhlavnímu nepříteli jako Frieza a pomoci mu porazit Goku.

Věřím, že stejně jako Dragon Ball Fighter Z a dokonce i na turnaji moci se Cooler možná spojil se Saiyany, aby se vyhnuli ještě větší hrozbě.