Anonim

Ultra Instinct Goku vs Whis Recenze a spekulace Dragon Ball Super Kapitola 68

Podle Dragon Ball Super ‚s manga, kufry je schopen transformovat do SSJ2, který byl použit k porážce Dabura a Babidi. Když cestoval do minulosti, nevěděl o Gokuově SSJ3.

V boji proti Zamasuovi a Blackovi se na okamžik proměnil v mocnou formu Super Saiyan a dokázal zvládnout bitvu se Zamasu, zjevně se nejedná o silnější transformaci jako SSJGSSJ (Super Saiyan Blue).

Také tato transformace má podobnou Ki auru Super Saiyan Blue, ale udržuje vlasy SSJ2. O jakou transformaci se tedy jedná?

0

Transformace je Super Trunks a právě ji nyní provádějí pouze Trunks. Stručně řečeno, vypadá to jako napůl super-saiyanská transformace boha, kde je jeho tělo oděno bohem ki, ale jen v polovině, a proto má v této transformaci „dvoutónovou“ auru podobnou kaioken ssb. Jak je ukázáno níže

Je to velmi podobné pseudo-super saiyan jak je popsáno na wiki zde wiki odkaz

Zde je odkaz ke čtení o Super kufrech Super kufrech.

Právě teď neexistují žádné skutečné důkazy o tom, že by to byla transformace na úrovni boha. Ale zdá se, že je poháněn nadějí lidstva.

Jak cituje wiki:

Poté, co shromáždili sílu světla a naděje od lidstva, Trunks získal nový typ síly v této podobě, čímž zcela změnil jeho auru na modrou a jeho tělo kolem něj produkovalo modrou energii.