Anonim

Decendents 2 - Jak se jmenuji (Zira)

Než manga skončila, pamatuji si, že jsem někde četl, že část věcí, které by měly být odhaleny na konci, bylo Scarovo jméno, ale nepamatuji si, že bych to někdy zjistil. Jak se Scar jmenuje, bylo to někdy odhaleno?

1
  • 11 To je snadné, je to Jugenmusugenmegogonosedegakaisadasensugesugematsufuraimatsufuraimatsukurunatokorosuruntorayamagojiburagojibaibobaibonoshoringashoringgagurindaigurindainobumbokobinnobumbokonanojoukyuumenochousuke.

Jeho jméno nebylo nikdy odhaleno.

Podle tohoto:

V prvním anime Scar zemřel, aniž by bylo odhaleno jeho jméno. Autorka však plánovala odhalit Scarovo jméno před dokončením mangy (v komparzu na konci svazku 15 Arakawa uvádí, že má jméno pro Scar, ale je to tajemství). V kapitole 102, když se Wrath zeptá Scar, jak se jmenuje, Scar odpoví, že nemá žádné jméno, a opustil ho už dávno. Od kapitoly 108 Scar oficiálně nemá žádné jméno s tím, že poté, co dvakrát zemřel, už neexistuje. Není známo, zda bude jeho jméno někdy odhaleno.

4
  • Jako vtip v nekanonovém divadle 4-Koma se uvádí, že skutečné jméno Scar je Jugemu-jugemu Gok nosurikire Kaijarisuigyo-no Suigy matsu Unraimatsu F raimatsu K erutokoroni-sumutokoro Yaburak jino -burak ji Paipopaipo-paiponosh ringan Sh ringanno-g rindai G rindaino-ponpokop no-ponpokon no Ch ky meino-ch suke, odvozeno z Japonský folktale "Jugemu." Vtip také uvádí, že král Bradley, další postava, jejíž skutečné jméno není známo, má stejné jméno.
  • @Dimitrimx Nerozumím tomu úplně, ale některé části znamenají jako „bez bydlení“, nebo se to tak alespoň zdá. Jaký by to byl překlad?
  • 1 @Prix (nejsem japonský, takže toto je hrubý překlad) žít dlouho, žít dlouho a prosperovat. může na vás čekat velké bohatství, kdykoli jdete, dokonce i v různých zemích a pod jinou oblohou. jako dlouho žil král Shuringan. a jeho drahá manželka furindai. a jejich děti ponpokopi a ponpokona. žít dlouhý a požehnaný život.
  • 4 @Dimitrimx Ne tak docela: en.wikipedia.org/wiki/Jugemu